Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 - 18:00 uur

About2020-12-28T13:36:43+00:00

FAAM Health Weet wat je beweegt

Arjan Mulder
Fysio-, Manueel en Handtherapeut
& Lichaamsgericht Coach

Mijn eerste ervaring met fysiotherapie was toen ik op mijn 16e een knieblessure opliep met korfbal. De ervaring van niet meer kunnen doen wat ik wilde, werken naar herstel en uiteindelijk weer tot volledig functioneren te komen hebben ertoe geleid dat ik ook mensen wilde gaan helpen bij herstel of behoud van functie bij ziekte of blessures door middel van fysiotherapie.

Na de afronding van de opleiding in 2005 heeft mijn werk avontuur mij langs verschillen-de gebieden van het vak geleid. Ik ben begonnen in het Sophia Revalidatiecentrum waar ik zowel klinisch als poliklinisch heb gewerkt om vervolgens in 2007 te starten in het Hand en Polscentrum nu gevestigd op de Spotlaan. Het werk in een instelling heb ik altijd gecombineerd met werken in de particuliere praktijk en heb ik het vak verder uitgediept door de opleiding manuele therapie af te ronden in 2009. Hierdoor heb ik een gevarieerde gereedschapskoffer opgebouwd met kennis, ervaring en behandeltechnieken.

Mijn zienswijze is: samen met mijn client op zoek gaan naar wat zijn of haar specifieke probleem nodig heeft om weer te kunnen helen, of te leren hoe daarmee om te gaan. Mijn speerpunten zijn: rug, nek, schouder en hand & polsklachten. Naast Fysio-Manueel therapeut ben ik lichaamsgericht coach. Met deze werkwijze begeleid ik mensen om dichter bij zichzelf, drijfveren en essentie te komen met het lichaam als ingang. Meer daarvan weten? Kijk dan bij lichaamsgericht coaching.

In mijn vrije tijd doe ik aan golfsurfen, beoefen de krijgskunst karate en ga ik graag met mijn camper op pad.

Fenke Aarsbergen
Ergo- en Handtherapeut

‘Handrevalidatie is specifiek en veelzijdig en dat intrigeert mij iedere dag weer. Mijn specialiteit binnen de handrevalidatie is het maken van handspalken. Ik ben inventief en daag mezelf steeds weer uit om bij een specifiek handprobleem een spalk te maken die de client een zo prettig mogelijk draagcomfort geeft. Onze handen zijn immers ons gereedschap.’

In 1998 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna werkte ik 8 jaar in het Maasstad ziekenhuis te Rotterdam. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met handrevalidatie. Een mooie discipline waar ik mij steeds meer in ging verdiepen. Ik ontwikkelde mij verder als revalidatie ergotherapeut en behandelde kinderen met schrijfproblemen. In 2006 ging ik werken voor Sophia Revalidatie en richtte me op handletsel in het Haga Hand- en Polscentrum. In 2012 sloot ik me aan bij een praktijk voor fysio- en handtherapie. Eind 2018 heb ik besloten om een professionele vervolgstap te maken samen met Arjan Mulder. We startten onze eigen praktijk FAAM Health, gespecialiseerd in ergo-handtherapie en manuele, hand- en fysiotherapie. FAAM Health is gevestigd in gezondheidscentrum Gezond aan Zee in Den Haag.

Fenke staat in het kwaliteit register Paramedici en in het specialisten register Hand-ergotherapie geregistreerd.

Guus Broekman
Fysiotherapeut

Mijn naam is Guus Broekman en ik ben geboren in 1994 te Arnhem. Vanaf jongs af aan beoefen ik veel watersporten zoals zeilen, roeien, wind- en golf-surfen. Ik heb mijn bachelor fysiotherapie behaald bij de Hogeschool van Amsterdam in 2018. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt bij Fysio Holland in Amsterdam en begeleidde ik voetbalteams bij JOS Watergraafsmeer.

Met drie vrienden heb ik een bedrijf opgericht, de Sailing Taxi, en heb ik voor ruim een jaar de oceanen overgezeild. We voeren met gasten aan boord en voerden duurzame projecten uit rondom plastic.

Bij terugkomst heb ik mij in Den Haag gevestigd en werk ik sinds september 2019 met veel plezier bij Gezond aan Zee onder FAAM Health. Ik heb affiniteit met sport, zelf surf ik wekelijks en zit regelmatig op de racefiets. Het vak fysiotherapie vind ik zo
uitdagend omdat je met mensen werkt en daarom iedere dag anders is. Ik krijg energie van mensen op een positieve manier in beweging brengen.

Ik behandel algemene klachten en heb meer ervaring in de (water)-sport gerelateerde klachten.

Guus Broekman

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!