Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Behandelingen2020-12-28T13:44:03+00:00

Manuele therapie

Bij klachten aan heupen, rug, nek, schouders en hoofdpijn die te gerelateerd zijn aan dagelijkse bezigheden zoals werk, sport of hobby is het verstandig om een manueel therapeut raad te plegen.
Een manueel therapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut m.n. op het gebied van rug, nek en schouders. Hierdoor kan er een gerichte diagnose worden gesteld en kan de manueel therapeut met specifieke mobilisatie technieken het natuurlijk herstel bevorderen. De meest bekende mobilisatie techniek is de manipulatie waardoor er met een versnelde mobilisatie techniek een blokkade (meestal in het gewricht tussen wervels of wervel en rib) word doorbroken. Vaak gaat dit gepaard met het geluid van een “ krak” of knak”. Naast mobilisatie technieken geeft de manueel therapeut net als de fysiotherapeut gerichte oefening, houding en beweeg advies om een optimale situatie te creëren voor het natuurlijk herstel proces.

Maak afspraak

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut begeleid het natuurijk herstel proces bij blessures, irritaties en aandoeningen aan spieren, pezen en gewrichten (het bewegingsapparaat). Dit word gedaan met: het geven van advies m.b.t. het dagelijks leven, houding, beweging, sport en oefeningen. Verder beschikt de fysiotherapeut over behandeltechnieken (massage en mobilisatie) om het natuurlijk herstel te bevorderen.

Maak afspraak

Handtherapie

We staan er pas bij stil hoe ons dagelijks doen en laten wordt belemmerd, als er klachten ontstaan aan handen, vingers en/of polsen. Artrose, botbreuken, kneuzingen, maar ook een operatie hebben serieus impact op ons functioneren. Handen, vingers en polsen zijn eigenlijk onmisbaar bij alledaagse activiteiten zoals aankleden, eten, schrijven, autorijden, klussen, etc. Ook sporters moeten op hun handen kunnen vertrouwen om de gedroomde topprestatie te kunnen leveren.

Maak afspraak

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!